Pasta med valnødde/champignonsauce
Sauce:4 tsk olivenolie 1 stort hakket løg 1 fed knust hvidløg 1 tsk kanel 1 tsk stødt allehånde (kan udelades) 1 tsk ingefær (kan udelades)
225 g hakkede champignon 1 ds flåede tomater (450 g) 1 spsk tomatpuré salt, peber 100 g hakkede valnødder
400 g færdig pasta
Løg, hvidløg og krydderier svitses i noget af olien. Champignon, tomater og tomatpuré tilsættes. Smag til og lad det koge i 10 min. Resten af olien varmes i en anden gryde, og de hakkede valnødder ristes heri, til de er lysebrune. Halvdelen røres i saucen, som gerne må stå og simre et stykke tid. Resten blandes først i lige før serveringen. NB: saucen bliver farvet mørkebrun af valnødderne (flot!) Serveres med (hjemmelavet) båndspaghetti, gulerodssalat og flûtes.
|